Home NyhederUgens Portræt – Kim fra Klædefabrikken
Aug
14
2017

Ugens Portræt – Kim fra Klædefabrikken

KIM FRA KLÆDEFABRIKKEN SYNES, AT FLERE MÆND BURDE GÅ OP I DERES TØJ. HAN HAR SELV EN KÆMPE PASSION FOR TØJ OG ELSKER DAGE MED SOLSKIN OG KUNDER I BUTIKKEN.

Hvad inspirerer dig til at lave det, du gør?

Først og fremmest har jeg altid interesseret mig for tøj. Det ligger langt, langt tilbage. Fra dengang jeg kunne starte med at gå med aviser og tjene mine egne penge. Siden har jeg bare haft lyst til at købe modetøj. Og ellers synes jeg, det lå lige til højrebenet at starte i en herretøjsbutik og få en elevplads den vej igennem. Og så synes jeg egentlig, at der er mange mænd, som måske godt kunne trænge til en hjælpende hånd engang i mellem til at klæde sig på. Det vil jeg gerne være med til. Jeg synes, der er mange, der ikke rigtigt går op i sig selv, og uden at det skal lyde feminint på den måde, så synes jeg godt, at en mand må gøre lidt ud sig selv engang i mellem. Når nu kvinder gør noget ud af sig selv, så synes jeg også manden skal gøre det.

Hvad er en god arbejdsdag for dig? IMG_0161.01lille

Vi kan starte med at snakke om vejret – det er når solen skinner. Når solen skinner, så er der altid folk ude på gaden. Det skal ikke være for varmt. For hvis det er for varmt, så gider folk ikke gå inde i byen. Men det skal være en behagelig temperatur, for så kan man mærke det summer af liv ude på gaden. Og så kan vi få folk ind og kigge på vores tøjudvalg, for så er de i det rette humør og den rette stemning, og de er købelystne. Det er en helt perfekt dag for mig. Og selvfølgelig, når jeg sælger noget lækkert tøj.

Hvor er Klædefabrikken om fem år? Ligger den stadig lige her?

Det håber jeg da inderligt, at den gør. Vi er fem måneder gamle nu, og tidshorisonten er svær at spå om, især fordi der er hård konkurrence herinde i byen, og Rosengårdcenteret trækker rigtigt mange fra nær og fjern. Bymidten har sine udfordringer lige nu rent infrastrukturmæssigt med letbane, vejarbejde osv. Men når det er sagt, så tror jeg, at vi skal skabe os et navn, og så er vi her om fem år. Og forhåbentlig er vi en succesfuld butik, som mænd gerne vil besøge og købe tøj i. For jeg synes vi rammer et prissegment og en stil, som ikke er her i forvejen.

Hvad er populært i butikken lige nu?

Noget der er rigtig populært er spraglede skjorter. Det vil sige noget med print på. For eksempel nogle blomster eller den skjorte, vi har, der er bananer på. Den er rigtig populær. Sådanne skjorter som gør, at folk kommer i godt humør. Jeg tror, det er populært, fordi man er lidt anderledes i sin påklædning, og man kan gøre folk glade ved et stykke tøj. Ser jeg en mand i en spraglet skjorte med blomster på, eller hvad det nu kan være, jeg synes da, det er fedt, og det spreder godt humør. Det er meget moderne lige i øjeblikket. Korte shorts har også været populært. Nu må man godt vise lidt lår, i stedet for at de skal gå ned under knæet.

Hvad elsker du mest ved dit arbejde?

Omgivelserne herinde. Jeg synes, vi har – uden at lyve – Odense flotteste herretøjsbutik. Den er spritny, og jeg synes også, vi skiller os rigtigt meget ud. Og så vores varer. For jeg synes, vores varer er rigtigt flotte. Og så elsker jeg bare tøj. Det ligger bare helt ud i fingerspidserne på mig. Men omgivelserne er det, jeg elsker allermest. Både herinde, men også ude i gården. Jeg synes Brandts Klædefabrik er helt fantastisk at ligge. Der er så smukt et område.

Seneste nyheder

All news

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik