Home NyhederBliv Kommunikationspraktikant i Brandts Klædefabrik
Sep
14
2017

Bliv Kommunikationspraktikant i Brandts Klædefabrik

Kunne du tænke dig at sætte dit præg på ét af Odenses mest pulserende og farverige områder? Så har vi en attraktiv praktikplads lige her, hvor det hele foregår.

Brandts Klædefabrik er, som de færreste ved, et privat område ejet af KD Selskaberne. Området består af diverse kulturinstitutioner, studenterhus, ca. 10 spisesteder og 20 butikker samt liberalt erhverv og boliger. Hertil kommer også parkeringskælder og de åbne områder som Farvergården og Amfipladsen.

Området ledes dagligt af manager Eva Pasgaard, som også står for områdets kommunikation/PR og afholdelse af diverse events/festivaler.

Der åbner hvert år nye butikker/spisesteder i området og ikke mindst afholder vi et væld af events (HCA Festivals, Blomsterfestival, Jam Days, Asian Culture Festival, Harry Potter Festival, markeder, koncerter, Øllets Dag m.m.). Alt dette markedsfører vi i mange relevante sammenhænge.

Som praktikant i Brandts Klædefabrik får du sammen med områdets manager en finger med i al denne kommunikation. Der er altså både tale om markedsføring af events, butikker/spisesteder/kulturinstitutioner og området generelt. Vi har mange forskellige markedsføringskanaler herunder turistbrochure, husstandsomdelte magasiner, nyhedsbreve, annoncer, LED skilt i Vestergade og ikke mindst sociale medier og hjemmeside. Især de sociale medier spiller en væsentlig rolle i vores arbejde. Nye indsatsområder vi kommer til ar arbejde med er bl.a. videoer og YouTube kanal.

Vi har mange faste arbejdsopgaver, men du vil også – afhængig af dine interesser og kvalifikationer – kunne sætte dit eget præg på din arbejdsdag og arbejde med helt nye projekter. Potentialet er stort. Der er stadig mange kommunikationsområder som vi endnu ikke har berørt. Herunder udvikling af app til området, videoer, YouTube m.m.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Kommunikation med mange arrangører, butikker, frivillige og partnere
 • Udvikling fra idéer til events
 • Kommunikation på sociale medier
 • Nyhedsbreve
 • Opdatering og videreudvikling af hjemmeside – herunder evt. webdesign
 • PR
 • Grafisk arbejde (InDesign, Photoshop)
 • Video
 • Ad hoc opgaver

 

Vi forventer, at du:

 • er udadvendt og har flair for at skrive og tale med mange forskellige
 • er dygtig til MSOffice, web og sociale medier (erfaring med InDesign er et plus)
 • er god til at formulere dig skriftligt
 • er selvstændig, initiativrig og idérig
 • er struktureret og kan prioritere opgaver


Til gengæld får du en seriøs praktikplads med plads til udfoldelse, hvor du bliver taget seriøst og bliver en integreret del af teamet. Vi er et ungt team med højt humør og højt til loftet. Du får dine selvstændige opgaver, et stort ansvar og ikke mindst mulighed for selv at komme med ideer og udføre disse. Du får også lov til at deltage i diverse netværksarrangementer og workshops for på den måde at styrke dit netværk og opnå ny viden.

Interesseret?

Send din ansøgning og CV til Manager Eva Pasgaard på eva@brandtsklaedefabrik.dk.

Praktikopholdet er ulønnet. Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Eva Pasgaard på telefon 40261578.

Der er mulighed for praktikophold i alle semestre.

 

Seneste nyheder

All news

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik