Home NyhederFamilien Dursley flytter ind i Brandts Klædefabrik
Sep
19
2017

Familien Dursley flytter ind i Brandts Klædefabrik

Billede med bøger og fjerpenne

Når Harry Potter Festival traditionen tro trylles i gang i uge 42, bliver Brandts Klædefabrik forvandlet. Ikke nok med, at området i denne uge bliver omdøbt til Brandts Gevandtfabrik, så kommer der også til at være en masse forrygende aktiviteter i den gamle gevandtfabriks arealer.

På Fotostræde, som Brandts Passage vil blive omdannet til, vil der være mulighed for tage fortryllende selfies ved flotte fotoopstillinger. Der vil blandt andet være mulighed for at få taget et billede, mens man får en fjer til at svæve, eller man kan prøve kræfter med uhyggelige Dementorer eller selveste Aragog!

Det bliver magisk under hele Harry Potter Festival i Brandts Gevandtfabrik, og jeg glæder mig meget til de nye tiltag, fortæller Eva Pasgaard, manager for Brandts Klædefabrik.

Et af de nye tiltag vil vise sig i Farvergården, hvor der opstilles et stort telt, som langt fra er et helt almindeligt telt. Træder man indenfor, vil man være trådt ind Familien Dursleys hus, som var Harry Potters første ydmyge hjem, da han var forvist til at bo i kosteskabet under trappen. Inventaret til de onde slægtninges hus står Cæcilie Ning Hage fra Tidens Samling for at levere, så kopien af hr. Venon og fru Petunias hjem bliver så tro mod filmen som muligt.

Foto taget af Finn Wraae

Seneste nyheder

All news

Brandts Klædefabrik

Brandts Passage 8
5000 Odense
Denmark

kontakt@brandtsklaedefabrik.dk


Persondatapolitik